Belastingadviseur en ondernemende ambitie?

Wij zijn voor ons fullservice accountantskantoor in Nieuwegein met MKB portefeuille op zoek naar een ondernemende, gedreven en tekeningsbevoegd belastingadviseur. Ben jij de ondernemende belastingadviseur die wij zoeken voor ons stabiele, groeiende accountantskantoor. Een enthousiast team wacht op jou. Je komt samen met vier andere vennoten en zes medewerkers in een gespreid bedje wat betreft continuïteit en het vaktechnisch niveau binnen ons kantoor.

Jouw rol als belastingadviseur

Als belastingadviseur ben je niet vies van operationele werkzaamheden, maar de werk-privé balans moet goed zijn, voor jezelf en je andere collega’s. Hard werken en plezier maken gaan wat jou betreft hand in hand. Jouw medevennoten vinden het belangrijk dat klanten op een persoonlijke manier worden bediend waarin kwaliteit en continuïteit hand in hand gaan. Je bent een mensgerichte vennoot, je bent niet van het direct leidinggeven, maar streeft zelfredzaamheid na. Een zelfsturend team vind je belangrijk.

Jouw span of control is groot en je bent een breed georiënteerde belastingadviseur. Je mensgerichte en sociale aanpak zijn volgens jou het succes om ons kantoor, een rijdende trein, verder uit te bouwen. Niet door koude acquisitie, maar door gewoon goed werk te leveren. Terugverdientijd ligt op circa vier jaar, een mooie kans dus voor die ondernemende belastingadviseur die niet stil wil staan.

Wat we vragen van jou als belastingadviseur

een afgeronde opleiding tot belastingadviseur

een belastingadviseur die in staat is fiscale aangiften voor te bereiden en op te stellen en fiscaal advies kan geven
woonachtig bij voorkeur in de regio Utrecht
allround inzetbaar voor klanten en een mensgerichte coach voor collega’s
motivator op gebied van IT / digitalisering
willen werken in een team waar jong en oud elkaar versterken

Wat we jou bieden

in een brede en vrije rol waarin je vooral relatiebeheerder en allround adviseur bent, naast je rol als tekeningsbevoegd belastingadviseur
laagdrempeligheid en korte lijnen zorgen voor een prettige ongedwongen werksfeer
mogelijkheid tot snelle toetreding als partner / vennoot, maar ook toetreding op termijn is mogelijk
klanten waar je echt van toegevoegde waarde kunt zijn
uitstekend toekomstperspectief
snelle terugverdientijd (circa vier jaar)
gezond kantoor met stabiele klantenportefeuille
geen / nauwelijks verloop van personeel

Voel jij je de persoon die als belastingadviseur wel eens in deze kantoorsetting zou kunnen passen? Dan willen we graag eens een kopje koffie doen met jou. Laat je gegevens achter via hrm@bolinkenpartners.nl en we bellen je voor een oriënterend gesprek.