Wie zijn wij?

Bolink & Partners is een jong en dynamisch accountants- en administratiekantoor, waarbij persoonlijke aandacht en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Onze klanten bevinden zich in verschillende sectoren van het Midden -en Kleinbedrijf.

Het kantoor is centraal gevestigd te Nieuwegein en heeft 8 medewerkers.

 

Wij zoeken een:

Junior Assistent Accountant

Voor ons kantoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Junior Assistent Accountant voor 24 – 40 uur per week. Je komt in een hecht team terecht dat zich bezig houdt met het samenstellen van jaarrekeningen, verzorgen van (tussentijdse) rapportages, administratieve ondersteuning en (fiscale) aangiften/advisering.

In deze functie start je bij de basis. Door je ervaring (stage) en opleidingen weet je je weg te vinden in de financiële administratie. Wij werken voor verschillende klanten in verschillende sectoren die ook internationale activiteiten of ambities kunnen hebben. Wij zijn oprecht betrokken bij onze cliënten en hebben oog voor hun zakelijke en persoonlijke belangen. Onze klantenkring is zeer gevarieerd en bestaat met name uit Midden- en Kleinbedrijven. Belangrijk is om mee te denken met de klant. Je dient hiervoor flexibel te zijn en je krijgt hierin je eigen verantwoordelijkheid.

Ben jij die collega die voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding niveau 4 of vergelijkbaar werk en denkniveau, bij voorkeur bedrijfsadministratie.
  • Je hebt affiniteit met automatisering, ervaring met Accountview is een pré;
  • Jouw sterke kanten zijn: accuraat en een goede teamplayer;
  • Je bent representatief, leergierig en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Dan bieden wij:

Afwisselende werkzaamheden in een dynamisch team. Je begint met het voeren en controleren van administraties, daarnaast zal je aangiften gaan voorbereiden en assisteer je bij het samenstellen van jaarrekeningen. Vanuit de administratieve werkzaamheden heb je regelmatig contact met de klanten en vang je signalen en behoeften op. Naarmate je verder ontwikkelt in de werkzaamheden zal je meer worden uitgedaagd met complexere vraagstukken.

Daarnaast bieden wij;

  • Een uitgebreid en gevarieerd takenpakket;
  • Persoonlijke coaching;
  • Een studiekostenregeling;
  • Een prettige sfeer in een team van enthousiaste mensen;
  • Een goede balans tussen werk en privé;
  • Het salaris is in overeenstemming met het niveau van de functie.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en herken je jezelf in bovenstaand profiel, dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur je CV voorzien van motivatie naar info@bolinkenpartners.nl t.a.v. mevrouw J.M.G. van Dijk AA